« Tillbaka / Häst / Grimma & grimskaft / Lädergrimma

Kentucky Horsewear lädergrimma för skötsel

899,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )
Bästa Pris
Bästa Pris
900kr: -15% rabatt på Horze & B Vertigo
1500kr: -6% EXTRA & -20% rabatt på Horze & B Vertigo
Kopiera koden: SAVEMORE
Spara från 900kr inköpsvärde 15% på Horze och B Vertigo. Spara från 1500kr inköpsvärde spara 20% på Horze och B Vertigo och 6% på nästan alla andra märken. Kan inte kombineras med andra kuponger. Om du returnerar en eller flera varor kommer vi att återbetala det proportionellt reducerade värdet på varorna. Gäller ej undantagna produkter (information på produktsidor). Gäller till och med 28.10.2024.
Färg: Brown
Brown Kentucky Horsewear lädergrimma för skötsel
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Lädergrimman för skötsel har ingen käkrem, vilket gör den lätt att ta på och av. Många toppskötare föredrar en grimma utan käkrem vid Putzplatz. Eftersom den inte absorberar vatten är denna grimma perfekt för att tvätta hästar. Lädergrimman för skötsel är tillverkad av konstläder (100% djurvänligt). Detta konstläder absorberar varken vatten eller smuts, spricker inte, blir inte hårt eller ändrar färg. Det är mer flexibelt än äkta läder och därför mycket trevligare att använda. Lädergrimman har en guldfärgad platta med en ingraverad logotyp. Den kan vändas och anpassas personligen. Alla spännen är också guldfärgade. Storleken kan justeras under hakan och på vänster sida av huvudet.

Egenskaper:

  • Konstläder (100% djurvänligt)
  • Vatten- och smutsavvisande
  • Ingen käkrem
  • Justerbar på två ställen
  • Plaketten med logotypen kan vändas för gravering

Tvättråd:

Denna grimma kan rengöras med Kentucky Horsewear Tack Cleaner. Den är speciellt utvecklad för att rengöra vårt konstläder. Mycket enkelt och effektivt! Använd inte glycerintvål.

Produkt-ID: 326420

Läs recensioner:

Färg: