« Tillbaka / Häst / Vård & skötselprodukter / Hovvård / Hovolja och hovfett

Keralit Lövsalva

229,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.3 l (763,33 kr / l)
900kr: -15% rabatt på Horze & B Vertigo
1500kr: -6% EXTRA & -20% rabatt på Horze & B Vertigo
Kopiera koden: SAVEMORE
Spara från 900kr inköpsvärde 15% på Horze och B Vertigo. Spara från 1500kr inköpsvärde spara 20% på Horze och B Vertigo och 6% på nästan alla andra märken. Kan inte kombineras med andra kuponger. Om du returnerar en eller flera varor kommer vi att återbetala det proportionellt reducerade värdet på varorna. Gäller ej undantagna produkter (information på produktsidor). Gäller till och med 28.10.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat Keralit Lövsalva
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

KERALIT laurelsalva är en vårdande och aktiv kombination av naturliga ingredienser i en högkvalitativ, vattenlöslig bas. Salvan innehåller 20% ren laurelolja. Tack vare dess vattenvänliga egenskaper kan de upplösta vårdämnena absorberas perfekt i hornet och kronbandet. Detta förbättrar hovens tillväxt och hovmekanism. På grund av sin vattenlöslighet kan hoven absorbera och avge fukt obehindrat, även efter upprepad applicering. Hovens vattenbalans förblir därför ostörd. Konventionella fetter tillåter inte detta och stänger porerna i flera dagar. KERALIT Laurelsalva förbättrar hornets vattenbalans, vilket ökar blodtillförseln till hoven när hästen är i rörelse. Den förbättrade elasticiteten i hoven ökar ämnesomsättningen vid kronbandet och därmed hovtillväxten.

Teknisk beskrivning:

Salvan kan appliceras på våt eller torr hov och masseras in i kronranden. Användningen bör ske 2-3 gånger i veckan på kronområdet.

Produkt-ID: 926051

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: